Всеукраїнський тиждень протидії булінгу

Posted on

На виконання листа Головного територіального управління юстиції у Житомирській області  від 13 вересня 2019р., з метою привернення уваги  до проблеми булінгу і шляхів її вирішення в гімназії з 16.09.по 20.09.2019 р. проведено  Всеукраїнський тиждень протидії булінгу.

16.09.2019 р. проведено прес-інформацію «Булінг, його ознаки та види», яку підготувала та провела Довгань Н.П., заступник директора з навчально-виховної роботи.  Соціальним педагогом  на інформаційних стендах гімназії розповсюджено   матеріали: буклет «Зупинимо булінг разом», плакат «Булінг – це насильство».

Капалб О.О., соціальний педагог з учнями 7-8-х класів провела заняття з елементами тренінгу та квестової гри  «Твої права. Захисти себе та інших». Основною метою  заходів  було інформування учнів про особливості булінгу, способів захисту від цього явища себе та оточуячих, а також правової відповідальності за скоєння булінгу у освітнньому закладі.

Івченко О.С., практичним психологом на батьківських зборах проведено лекцію для батьків «Механізм реагування  на булінг». Також з учнями 5-6-х класів проведено практичні заняття «Зупинимо булінг разом».

Класні керівники 1-11 класів на годинах класного керівника переглянули презентацію «Шкільний булінг»  і обговорили її.