«Нащадки козаків» з Озерного – перші в області!

Posted on

31 травня на мальовничій галявині в лісі поблизу Зарічан завершився обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Серед 30 команд визначилися п’ять лідерів – команди Бердичівського району та міста Бердичева, міст Житомира та Коростеня, і головні переможці змагань – рій юних козаків з Озерненської гімназії. З 8 видів випробувань озерненці у 5 здобули перше місце. Слава і хвала нашим учасникам!

Переможців та учасників привітали голова районної державної адміністрації Сергій Микитюк, голова Станишівської ОТГ Юрій Матвійчук, від обласного управління освіти і науки Ірина Єпіфанцева, від Житомирської міської організації Українського реєстрового козацтва депутат Станишівської сільської ради Юрій Вербилюк.

Голова райдержадміністрації Сергій Микитюк побажав переможцям успіхів у тих змаганнях, які у них ще попереду, загартування, мужності, вміння застосовувати набутий досвід для нових перемог, щоб ми могли пишатися нашим молодим поколінням, справжніми  патріотами.

Ірина Єпіфанцева від імені управління освіти і науки ОДА подякувала за чітку організацію змагань Житомирській РДА, Станишівській ОТГ, Товариству сприяння обороні України, товариству Червоного Хреста, Зарічанському РЕМу та всім, хто доклав зусиль для проведення цього яскравого дійства, що назавжди закарбується у літописі Житомирського району.

Директор Озерненської гімназії Анатолій Власюк відзначив, що перемога їхньої команди – це колективне досягнення педагогічного колективу, батьків, які допомагали та вірили в успіх своєї команди. Тепер попереду у наших нащадків козаків підготовка до Всеукраїнського етапу гри.