Першовересень в Озерненському ліцеї

Posted on Updated on

Ось і пролунав довгоочікуваний перший дзвоник для  567 ліцеїстів. Першим він став для 40 першокласників, які поповнили нашу ліцейну родину.

Цьогоріч свято Першого дзвоника, особливе. Провели ми його в умовах воєнного стану, в умовах жорстокої агресії рашистської держави.

На святі Першого дзвоника були присутні Слінчук Валентина Іванівна, начальник відділу освіти Новогуйвинської селищної ради, Панова Галина Станіславівна, головний спеціаліст відділу освіти Новогуйвинської селищної ради.

У своєму виступі Слінчук Валентина Іванівна, начальник відділу освіти Новогуйвинської селищної ради відмітила мужність директора, Власюка А.П., який взяв на себе відповідальність, в такий складний час, організувати урочистості,  батьків та учнів, які доєднались до свята.  А також вручила подарунки, 8 сучасних ноутбуків, які допоможуть організувати дистанційне навчання в нинішній ситуації.

Власюк А.П., привітав усіх присутніх зі святом та відзначив, що урочистості  проходять завдяки героїзму наших ЗСУ, які боронять нас від запеклого ворога.  Згадав поіменно  випускників нашого освітнього закладу, які загинули, захищаючи суверенітет нашої держави.  Їх 10. Одному із них, Коломійцю Дмитру,  присвоєно звання Герой України, посмертно.

Ми твердо віримо, що наступне свято Першого вересня буде мирним і святкувати його буде уся вільна, незалежна Україна!

Слава Україні! Слава героям!