Першовересень в Озерненській гімназії

Posted on Updated on

Перший дзвоник Привітання від начальника відділу освіти ЖРДА Давиденко С.О

Перше вересня – завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником.
Озерненська гімназія радо відкрила двері для 613 гімназистів. День знань цього року пройшов організовано та злагоджено, радуючи гімназистів, педагогів, батьків яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року. Лінійку з нагоди свята першого дзвоника відкрив директор гімназії Власюк А.П. В своєму привітанні, Анатолій Петрович подякував народному депутату України В.Й.Развадовському, батькам, меценатам за матеріальну підтримку у підготовці до нового навчального року. Меценатами гімназії 2017 року стали приватні підприємці Кузьмінова-Семчук І.П., Лучко О.М., Макаревич А.В. Колектив гімназії висловив їм щиру вдячність за розуміння і підтримку у вирішенні нагальних питань освіти.
За підсумками районного конкурсу «Навчальний заклад року» Озерненська гімназія визнана найкращим закладом 2016-2017 н.р.
Урочисті заходи відвідали начальник відділу освіти Давиденко С.О., секретар Новогуйвинської селищної ради Каменська І.І., які у своїх виступах вітали дітей та вчителів з радісним та світлим святом Першого дзвоника.
Десять педагогічних працівників нагороджено грамотами районної державної адміністрації, районної ради, двадцять один педагог за добросовісну і сумлінну працю на освітянській ниві отримали грошові винагороди.
Серед особливостей цього року є те, що саме у цьому новому навчальному році гімназія розпочинає впровадження педагогічного експерименту «Інтелект України» і стає експериментальним майданчиком Всеукраїнського рівня. Саме тому на святковій лінійці по-особливому тепло вітали найменших учасників навчально-виховного процесу – наших першокласників, які будуть брати участь у даному експерименті.
У кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед учнями нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!