Пригімназійний табір «Козацький гарт»

Posted on Updated on

Літо – це пора незвичайних вчинків, нових вражень, пора нового яскравого життя. Літо – це окрема маленька республіка. Саме тому літній пригімназійний табір «Козацький гарт» став для наших вихованців  джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я.

На базі  гімназії протягом 14 днів з 12.08.-27.08.2021р.організував свою роботу табір відпочинку з денним перебуванням «Козацький гарт».  Таборяни об’єднались у 6 загонів – 129 учнів. Усю виховну роботу табору колектив, а це 12 вихователів на чолі з начальником табору Трубкою З.Д.,  спрямовував на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, позбавитися комплексів та страхів, допомогти  порозумітися між собою, пізнати один одного краще. Свою роботу колектив табору спрямовував на оздоровлення дітей, як фізичне, так і моральне.

Робота в таборі була розподілена, як правило, на три розділи:

– загальнотабірні виховні, культурно – спортивні та розважальні заходи;

– робота з проведенням виховних та розважальних заходів у загонах;

– відпочинок.

Кожного ранку табір розпочинав свою роботу з виконання Державного Гімну України  й закінчував організаційними лінійками. Після лінійки всі загони шикувалися на ранкову зарядку.

Кожного дня було організовано розважальну програму: конкурси, вікторини, міні-концерти, спортивні змагання. Крім виховних заходів у таборі  проводились бесіди з БЖД.

Кожен загін розміщувався в окремому класному (затишному та комфортному) приміщенні, що було прикрашене здобутками загону: завойованими у різноманітних конкурсах та змаганнях грамотами, якими діти дуже пишались, адже вони працювали разом, допомагаючи на підтримуючи один одного, і це сприяло створенню комфортної та доброзичливої атмосфери у загонах та згуртованості дітей.