Районний семінар-практикум учителів художньо-естетичного циклу

Posted on

28 листопада 2019 року в гімназії проведено районний семінар-практикум учителів художньо-естетичного циклу з теми «Застосування інтегративних художньо-педагогічних технологій на уроках художньо-естетичного циклу»

Заступник директора з навчально-виховної роботи гімназії Саганюк А.А. ознайомила учасників семінару з основними напрямками роботи закладу та досягненнях.

Інформаційно-методичний блок розпочався висвітленням теоретичних засад питання «Ефективність застосування інтегративних художньо-педагогічних технологій на уроках художньо-естетичного циклу» методистом Сатановською В.А.

Керівник методичної комісії вчителів художньо-естетичного циклу гімназії Січкаренко Л.Л. продемонструвала відеофрагменти застосування інтегративних технологій під час проведення уроків музичного мистецтва.

Практично-презентаційний блок представлений відкритим уроком у 9 класі з курсу «Мистецтво», тема: «Модернізм як один із найпоширеніших стилів мистецтва XІX‑XXІ ст.», проведений учителем Суворіною-Шмідтке М.В. з реалізації теми семінару та виконанням макетів вітражу для оформлення приміщень гімназії. На уроці присутні спостерігали застосування духовно-світоглядної та жанрової інтеграції.