Святкування Дня захисту дітей у Житомирському районі

Posted on Updated on

Перше червня – це, перш за все, початок довгоочікуваного літа і канікул. А також, першого червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Він проходить радісно та весело, але  не забуваються головні ідеї цього свята – звернення уваги всього нашого суспільства на те, що дуже необхідно дітям, захист їх прав  та  інтересів.

У цей день дітям доступні всі земні блага. Їм надається можливість взяти участь у різних конкурсах, розважальних заходах; проводяться різноманітні концерти, виставки та акції.

З метою відзначення Міжнародного дня захисту дітей  в смт. Новогуйвинському

2 червня проведено районне свято  «Ми – діти твої, Україно!».

Організаторами свята виступили представники громадської організації «Newborn». До організації в заході долучились представники будинку культури смт. Новогуйвинського, ЖОМГО «Центр». Також на окрему вдячність заслуговують представники християнської церви «Перемога», які і надали матеріальну підтримку для організації свята.

На святі були присутні представники Житомирської районної ради, Новогуйвинської селищної ради,Озерненської гімназії, Новогуйвинської гімназії.

В програмі заходу відбувся концерт за участю дитячих колективів району, конкурс малюнку на асфальті, фотосушка, катання дітей на конях. Також була організована виставка кавових дерев та святкова лотерея.

Участь у лотереї брали всі присутні діти. Кожна десята дитина під час реєстрації отримувала смаколики від організаторів свята – ГО «Newborn». Після святкового концерту для дітей розіграли цінні подарунки, які привезла на свято голова Житомирської районної ради – Парфентієва Тетяна Миколаївна.

zJl5PJGZ6PU

У концерті взяли участь танцювальний колектив «Драйв» та юні виконавці пісень. Світловим шоу порадував малечу Близнюк Максим. Родзинкою свята став виступ інтерактивного театру «Панорама» – учасники Другого обласного фестивалю інтерактивних театрів «Об’єктивНА реальність», який презентував свою виставу під назвою «Неповторність миті». Акторська група театру складалася з трьох цьогорічних випускниць Озерненської гімназії – Асєєвої Уляни, Смірнової Анастасії, Манюти Анастасії, та учнів 8-10 класів –  Перекос Юлії, Ткачук Марини, Карпенко Валерії, Русятинської Анжеліки, Нечеги Дар’ї, Ісаєва Володимира, Іванова Сергія, Габзівського Дмитра, Ничитайла Яна.

Варто зазначити, що під час концерту на яскраво оформлену сцену ведуча запросила голову районної державної адміністрації Тетяну Миколаївну Парфентієву, яка привітала усіх присутніх зі святом від імені всього Житомирського району.

Посмішка дітей та радісні вогники в їх очах були найбільшою подякою організаторам святкування Дня захисту дітей.

Козак Людмила

Капалб Оксана

керівники інтерактивного театру «Панорама»