Христос Воскрес! Воістину Воскрес!!!

Posted on

Цими словами розпочинається Велике свято, перемога життя над смертю, добра над злом. Україна переживає важкі часи, часи навали орків, які не мають нічого святого, світлого, святкового. Весь український народ консолідувався, об’єднався заради Великої Перемоги добра над злом. Бо в нинішніх умовах кожна хвилина, коли українці єднають свої зусилля для допомоги, працює, як акумулятор.
Колектив гімназії також долучився до цієї боротьби. Кожен з нас наближає перемогу. Хтось кожен день на власній кухні готує гарячі обіди для захисників, хтось виплітає павутинки на маскувальних сітках, хтось, стоячи в теробороні оберігає наш спокій, хтось збирає необхідні речі і доставляє їх за адресатом, хтось прибирає подвір’я та парк.
В переддень Світлого Воскресіння наші педагоги готували найосновніший атрибут свята – випікали паски, які доставлені нашим захисникам. Вийшли на славу духм’яні, рум’яні, по домашньому смачні.
Кожен з нас вірить, Перемога прийде. Ми, і надалі, будемо її наближати своїми силами, підтримкою військових, справами, молитвою.
Слава Україні! Героям слава! Слава ЗСУ!!!