Шкільна Футбольна Ліга. Фінал.

Posted on Updated on

11 жовтня, в с. Станишівка  відбулися фінальні матчі та  урочисте підведення підсумків Шкільної Футбольної Ліги серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Житомирського району.

До змагань були залучені футбольні команди (хлопців і дівчат), які сформовані з учнів 5-11 класів (дві вікові категорії: 5-7 класи та 8-11 класи).

Участь у змаганнях взяли 28 команд з 16-ти шкіл району- це більше 300 учнів. Групу хлопців 5-7 класів представляли команди Тетерівки, Глибочиці, Новогуйвинського, Високої Печі, Садок, Кодні, Вересів, Озерного. Групу 8-11 класів представляли команди Озерного, Новогуйвинського, Кодні, Садок, Іванівки, Оліївки, Сінгурів, Денишів, Станишівки, Високої Печі, Кам’янки та Левкова. У групі дівчачих команд 5-7 та 8-11 класів грали команди з Березівки, Садок, Новогуйвинського та Озерного.

Привітання учасників ШФЛ розпочав голова районної адміністрації Сергій Микитюк, який подякував організаторам та тренерам за проведення таких змагань, за підтримку та розвиток спортивного життя в районі.   Усі поважні гості долучились до привітань та вручень нагород, побажавши юним футболістам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих матчів і перемог.

Сергій Микитюк разом з Володимиром Решоткою відзначили подяками за розвиток і популяризацію футболу в Житомирському районі вчителя фізичноїкультури:  Озерненської гімназії Олександра Шепелявого

За участь у Шкільній Футбольній Лізі – 2018 заступник голови обласної федерації футболуВолодимир Дорошенко усім командам-учасникам вручив футбольні  м’ячі.

Кращим гравцем визнано – Олександра Бурча (смт Озерне).

Серед команд хлопців 8-11 класів перемогу здобули футболісти з Озерного. Кращим воротарем став Артем Довгаль (Озерне), а кращим гравцем — Віталій Камишний також з Озерного.

Стосовно участі дівчат у ШФЛ. Команди дівчат 5-7 класи вибороли золото – смт Озерне,  Кращим воротарем стала Вікторія Перепелиця (смт Озерне).

Підводячи підсумки, слід відмітити, що Шкільна Футбольна Ліга стала дійсно успішною, масштабною і цікавою спортивною подією, яка швидко стала мегапопулярною серед молоді Житомирського району та була проведена на високому сучасному рівні!

Наступна Шкільна Футбольна Ліга відбудеться весною 2019 року! Бажаємо нових перемог.