Конкурс «Український сувенір»

Posted on

Відповідно до плану Всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2023 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2022 №1063, плану роботи КЗПО «Обласний еколого-натуралісничний центр» Житомирської обласної ради серед   закладів загальної середньої та позашкільної освіти Новогуйвинської селищної ради було проведено громадівський етап обласної виставки «Український сувенір» за темою «Рослинний світ Житомирщини».

         Для участі в конкурсі свої роботи представили: Дацюк Олексій, учень 3-Б класу, керівник Трубка З.Д., Данілевич Я. та Шевчук Д., учениці 9-А та 9-Б класу, керівники Власюк Т.В. та Прилипко О.О., учасники гуртка «Дивосвіт», Гарічева А., учениця 4-А класу, керівник Панц О.Ю., Бондарчук С., учениця 2-Б класу, керівник Короткіх Л.В.

            На підставі висновків журі громади абсолютним переможцем визнано Дацюка О., учня 3-Б класу та його роботу «Соловейко в тихім гаї пісеньку співає», І місце отримали Данілевич Я. та Шевчук Д., учениці 9-А та 9-Б класу та їх робота «Українська сім’я», ІІ місце посіла колективна робота гуртка «Дивосвіт», робота Гарічевої А. учениці 4-А класу та  Бондарчук Саміри, учениці 2-Б класу.