Олімпійський тиждень

Posted on

На  виконання плану роботи відділу освіти національно-патріотичного виховання молоді та спорту Житомирської  РДА та проведення заходів з нагоди Дня фізичної культури і спорту, Всеукраїнського  олімпійського уроку та Олімпійського тижня у гімназії з 01.09. по 06.09.2020 року був проведений Олімпійський тиждень.

Метою тижня було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізація фізкультурно-масової роботи в  гімназії, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя.

Всі заплановані заходи пройшли організовано, мали чітку структуру. Протягом тижня уроки фізичної культури розпочиналися експрес-хвилинками  «Олімпійські символи та  перемоги», яку підготували   Гореліков В.Г., Шеплявий О.С., Босик А.В.,  учителі фізичної культури.

03 вересня проведено футбольний турнір серед учнів 6-8 класів. Команду готували Шепелявий О.С. та Босик А.В.

05 вересня для учнів гімназії проведено олімпійський урок. На який запросили ветеранів педагогічної праці Пітковича Є.Ф. та Аверьянову Р.К., а також заступника директора з навчально-виховної роботи Саганюк А.А.

06 вересня відбулась товариська зустріч з футболу з командою Новогуйвинської гімназії. Запрошеним був гравець команди «Полісся-Житомир» Семчук Вадим, випускник Озерненської гімназії.

06 вересня проведено підготовку збірної команди до районної легкоатлетичної естафети вчителями фізичної культури Гореліковим В.Г. та Босиком А.В.

02 вересня долучились до проведення тижня учні початкових класів. Цікавими були спортивні ігри на свіжому повітрі під девізом «Веселі та спритні», які провели Зеніна Н.В., учитель 4-А класу, Трубка З.Д., учитель 4-В класу, Короткіх Л.В., учитель 3-Б класу.