Подаруй дитині свято!!!

Posted on

Новорічна свята є справжнім дивом як для дітей, так і для дорослих. День Святого Миколая, Новий рік, Різдво ми чекаємо з великою радість. Для кожного вони несуть щось особливе, хтось хоче отримати подарунок, інший мріє про відпочинок із сім’єю, а для інших важлива та чарівна атмосфера.

Учні, батьки і адміністрація Озерненської гімназії в рамках благодійної акції «Подаруй дитині свято», принесли радість для діток з функціональними обмеженнями. В період новорічних свят ми відвідали вихованців Клубу денного перебування для дітей з функціональними обмеженнями ГО «Все зробимо самі» та БФ «Місія в Україну».

Учні 2-10 класів організували казкову виставу «Чудо квітка». Казкові герої, якими у цей день були наші гімназисти, викликали величезну кількість позитивних емоцій не тільки дітей, але і у їх вихователів та батьків.

Після вистави і хороводів наші глядачі отримали новорічні подарунки. Дітям подарували альбоми, розмальовки, олівці, настільні ігри, пазли та інше канцелярське приладдя. Завдяки нашим учням, їх батькам та вчителям ми змогли підготувати понад 60 подарунків для діток, а також окремо передали дарунки для вихованців Романівського дитячого будинку-інтернату (для хлопців).

Зустріч з дітьми та їх радість зворушила кожного учасника нашого театру. По завершенню представники адміністрації щиро подякували учасникам новорічної вистави за допомогу і увагу до їх проблем. Глядачі були нам дуже раді, а їх посмішки стали найбільшою вдячністю для акторів. Учні гімназії отримали гарний настрій і пообіцяли обов’язково повернуться знову.

Дякуємо тим, хто долучився до нашої ініціативи, допоміг створити справжню казку для особливих діток, тих хто потребує нашої уваги і любові. Добро творити круто!

3 4