Свято Першого дзвоника

Posted on Updated on

Хвилююча мить - Перший дзвоник - 2015Озерненська гімназія, як і усі інші навчальні заклади Житомирського району, розпочала новий навчальний рік урочистостями, присвяченими Дню знань і Першому дзвонику. Власне, головними дійовими особами цього свята традиційно є першокласники. Саме їх радісно зустрічали на святі, адже сьогодні першокласники долучаються до своєї гімназійної  родини.

Вітання від найменших учасників свята

Особливим було це свято і тим, що учні, батьки та гості  були одягнені у вишиванки, що стає в гімназії традицією. Продовжилося свято промовою директора   Власюка Анатолія Петровича. Він розповів про успіхи гімназії у попередньому навчальному році та наголосив, що саме цей освітній заклад повинен залишатись лідером серед інших навчальних закладів району.

Привітання Президента учнівського саоврядування гімназії Країни Успіху Юр'єва Федіра           Привітання директора гімназії Власюка Анатолія Петровича

Опісля керівник гімназії вручив грамоти учням, які стали переможцями, призерами учнівських олімпіад різного рівня, конкурсів та змагань. Гості запрошені на свято привітали учнів, батьків та вчителів теплими словами та долучились до зміцнення навчально-матеріальної бази гімназії.

Вручення ключа знань першокласникам.

Перший урок – Урок мужності – був організований для старшокласників із запрошеними на урочистості випускниками гімназії, воїнами збройних сил України – учасниками бойових дій в зоні АТО Димитренком Дмитром та офіцером Збройних Сил України, Насоновим Антоном.

Перший урок-урок мужності для старшокласників (5)