Тиждень здорового способу життя

Posted on

Відповідно до річного плану роботи відділу освіти національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації, з метою пропаганди здорового способу життя, надання першої домедичної,  само – та взаємодопомоги, з метою дбайливого та усвідомленого ставлення до свого здоров’я, на основі розвитку життєвих навичок, дотримання принципів здорового харчування з 01 по 04 грудня 2020 року був проведений тиждень здорового способу життя. Всі заплановані заходи мали чітку структуру і проведені на належному рівні.

Варто відзначити високу активність учнів 1-4 класів. Так з учнями 1-х класів Федоренко О.В., Клапішевською І.Л. проведено рольову гру «Бережи зір змолоду», практичне заняття з учнями 4-х класів провели Трубка З.Д., Неверова Л.П., Зеніна Н.В. «Загартовуйтеся! Правила і процедури загартовування», вихователі групи продовженого дня Марчук О.В., Козуб А.В. провели рольову гру «Корисна та шкідлива їжа. Раціон учня», з учнями 3-х класів організовано конкурс прислів’їв та загадок про здоров’я людини, організатори Шаламай І.М., Короткіх Л.В.

Рибак Т.М. на занятті гуртка «За здоровий спосіб життя» провела заняття на тему «Пластиковий посуд – досягнення цивілізації чи загроза здоров’ю людини». Учителі основ здоров’я Решетнікова Н.І., Довгань Н.П. переглянули презентацію з подальшим обговоренням «Харчування і здоров’я» з учнями 8-9 класів, на уроках «Захисту України», учитель Пустигіна М.С. провела практичне заняття з надання домедичної допомоги у разі травмування з учнями 10-х класів.

Залюбки учні малювали тематичні малюнки під керівництвом Клапішевського В.К., учителя образотворчого мистецтва.