Волонтери Озерненської гімназії допомагають учасникам АТО.

Posted on Updated on

Сьогодні Україна переживає важкі часи, посягання на її територіальну цілісність та єдність. Багато громадян нашої держави із власної ініціативи займаються волонтерською діяльністю, долучаються до допомоги воїнам, які беруть участь в АТО, пораненим.

Учні гімназії за рішенням учнівського самоврядування вирішили також направити кошти отримані під час проведення традиційного осіннього ярмарку на допомогу пораненим.

Під час спілкування з медичним персоналом обласного шпиталю, стало відомо про Сергія, 21-річного хлопця із села Троковичі що під Житомиром, вирішили передати йому кошти.

Нагадуємо, що цього разу сума, яку змогли зібрати спільним коштом учні нашої гімназії, склала 2500 гривень.

Сергій був тяжко травмований під час бою на Сході України. Не зважаючи на важкі поранення, хлопцю пощастило – він залишився живим. Однак, лікування потребує великих коштів, зусиль та часу для відновлення та реабілітації.

В суботу 15 листопада до його оселі завітали представники учнівського самоврядування та адміністрації Озерненської гімназії. Мама Сергія зраділа гостям, тому що увага та добре слово лікують, часом, навіть краще, ніж пігулки. Попереду у хлопця складний період реабілітації та повернення до праці, до звичайного життя.

Сподіваємось, що внесок допоможе вирішити хоч деякі з багатьох проблем, що постали перед родиною героя.

Дякуємо усім, хто не був байдужим та долучився до проведення благодійного ярмарку. Користуючись нагодою закликаємо всіх небайдужих долучитись до підтримки збору коштів на лікування юного героя.