Тиждень іноземних мов

Posted on Updated on

От і минув тиждень іноземних мов в стінах нашої гімназії. Була проведена масштабна робота. Вчителі спільно з учнями провели відкриті уроки на теми: «Звичаї і традиції», «Британський стиль», «Подорож», «В шкільному портфелі», «Презентація проектів», «Свята». До проведення тижня були залучені учні з першого по одинадцятий клас.

Під час заходів, вже традиційно, вчителі активно використовували ІКТ і багато іншої наочності.

Тиждень іноземних мов не залишив байдужим нікого. Всі учасники навчально-виховного процесу на цей тиждень поринули у світ, де правлять англійська і німецька мови.

Ще на початку тижня учні гімназії радо підготували кольорові стінгазети і плакати, на яких були висвітлені цікаві факти. Творіння дітей зустрічали всіх гостей гімназії протягом тижня на коридорах, у холі та в кабінетах іноземних мов.

Вчителі вкотре продемонстрували свою майстерність, використовуючи нові методи і форми роботи під час уроку.

Об’єднавши свої зусилля вчителі кафедри іноземних мов насичено і творчо провели цей тиждень. Завдяки їх наполегливій праці, ніхто не залишився осторонь заходів, які були заплановані.

Тижні присвячені іноземним мовам стимулюють пізнавальний інтерес учнів – перевірений факт, який підтверджується вже багато років.