“Моя єдина Україна”

Posted on

Святкування Дня соборності України в Озерненській гімназії 22 січня урочисто та затишно зібрало у своєму колі батьків, вчителів та учнів з 1 по 11 класи.

Кожен вихованець гімназії сприйняв  День соборності України як велике державне свято. Учні гордяться цією величною і світлою датою в історії нашої держави – відбулась подія неперевершеного значення, в цей день було проголошено Акт злуки УНР із ЗУНР. Виголошення соборницької ідеї  стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної та територіальної єдності. Воля людей проголошена на площі Святої  Софії стала силою, що привела нашу Україну до незалежності. З цими словами звернулась в ранковій службі новин до учнів гімназії вчитель історії Геча О.А.

Виховний захід «Моя єдина Україна» підготувала педагог-організатор Мельник Л.В. разом із художніми керівниками Січкаренко Л.Л., Сокол М.І., Шмідтке Л.В.

Вітальним словом до всіх учасників звернувся А.П.Власюк, директор гімназії.

Заходи, проведені в рамках відзначення Дня соборності України, допомогли кожному учню усвідомити те, що лише в єдності дій та соборності душ можна досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України.

1 2 3 4 5 6 7