Святкування Дня вчителя

Posted on Updated on

Щорічно 5 жовтня у понад 100 країнах відзначається День вчителя, який був заснований в 1994 році як Всесвітній день вчителя (World Teaches’ Day). Цю дату святкують у більш як ста країнах.

В Україні День працівників освіти відзначають щорічно, в першу неділю осіннього місяця жовтня.

Для нашої гімназії нині це свято було подвійним. Адже навчальний заклад перейшов свою 80-річну межу. Свято, яке  прийняло родинний характер,охопило усіх присутніх гостей, організаторів та звичайно учнів, учнів колишніх, учнів сьогоднішніх.   Найприємнішим подарунком для усіх  було відчуття радості і щастя за те, що рідна школа, рідна гімназія пам’ятає усіх своїх вихованців, усіх вчителів. Приємні вітання висловлювали і гості свята, зокрема Голова районної ради Парфентієва Т.М., випускники 50-60х років.

Дуже вразили спогади найдавніших випускників. І особливо найстаршої випускниці Озерненської школи 1954 року  Полянської Тамари Петрівни.

Музичні вітання подарували вокальні колективи тріо «Краплинки», «Флояра»(керівник Шмідтке Л.В), вокально-інструментальний ансамбль «Фенікс», «Козацька слава»(керівник Січкаренко Л.В.), хореографічний гурт «Відродження»(керівник Сокол М.І.).

Джерело:

http://vk.com/im?act=browse_images&id=615

http://vk.com/im?act=browse_images&id=616

http://vk.com/im?act=browse_images&id=617